Land van herkomst: België

Diresco: Dit kwartscomposiet is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten worden via een uniek procédé gebonden tot een oersterk materiaal dat de vergelijking met diamant doorstaat.

Dit product is dan ook zeer geschikt voor keukenwerkbladen, badkamers, meubilair en interieurs.

 

Diresco:
www.diresco.nl

 

Afwerkingen:

Gepolijst: glanzende afwerking
Velvet: matte afwerking met een zeer lichte structuur
Anticato: matte en licht hobbelige afwerking

 

Krasbestendig:

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld. Normaal gebruik van bijvoorbeeld messen en scharen heeft geen enkele invloed op een Diresco werkblad. Toch raadt Diresco het gebruik van een snijplank en onderzetter aan, om het werkblad als nieuw te houden.

 

Vlekbestendig:

Het oppervlak van Diresco is niet poreus en is daardoor uitermate bestand tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers zoals koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producten.

 

Zuurbestendig:

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld. Dit maakt onze producten zeer duurzaam, met een hoge weerstand tegen zuren.
 

Hoge mechanische weerstand:

Diresco kwartsoppervlakken hebben een hoge schokbestendigheid. In de meeste gevallen is deze aanzienlijk hoger dan andere producten die gebruikt worden voor gelijkwaardige toepassingen (graniet, solid surfaces, enz.). Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart zware voorwerpen (pannen, dienbladen, enz.) in uw keuken kunt hanteren.

Deze bestendigheid wordt bereikt dankzij de samenstelling van kwarts (hardheid) en polyesterhars (elasticiteit) en het bij de vervaardiging gebruikte vibrocompressiesysteem. Diresco is schokbestendig, maar wij adviseren u om zorgvuldig met het werkblad om te gaan en uit te kijken met zware voorwerpen bij de randen.

Neem contact met ons op!